ДОКУМЕНТАЛЬНЕ АНГЛОМОВНЕ ВИДАННЯ “HOLODOMOR: THE UKRAINIAN GENOCIDE”

Повідомляємо, що уже вийшло друком друге видання англомовної книги-компендіума “HOLODOMOR: THE UKRAINIAN GENOCIDE, 1932-1933.”

Це видання книги значно доповнене новими даними, інформацією, документами і аналізами, що включає такі аспекти, як: історичний і політичний контекст Голодомору; основну совєтську документацію, яка виявляє планомірність  Голодомору Москвою, з наміром задавити повстання  в Україні проти совєтської окупації; демографічні втрати українців і наслідки  геноциду; всебічну сучасну бібліографію про Голодомор.

Книга “HOLODOMOR: THE UKRAINIAN GENOCIDE, 1932-1933” – це науково-популярне видання на 320 сторінок у твердій обкладинці, що складається з 10 тематичних розділів повністю і цілеспрямовано ілюстрованих, та є неприбутковим проектом, розрахованим виключно для освітніх та інформаційних  потреб.

Ціна одного примірника книги є рівнозначною ціні його продукції: $65 (кан.),   $50 (США).

Замовники 10 (або більше) примірників книги одержать 1/3 знижки від вказаної ціни.

За додатковими інформаціями і для  замовлення просимо звертатись по тел. 416-516-8223 або за е-адресою: ucrainica@lucorg.com.

Весь прибуток з продажу книги (або пожертв) призначений на підтримку дальших досліджень Голодомору.

Висловлюємо глибоку вдячність кураторам фондів – Yurij Skripchinski Holodomor Education Fund at the BCU Foundation тa DNIPRO Oshawa Fund at the BCU Foundation за щедре профінансування другого видання книги “HOLODOMOR: THE UKRAINIAN GENOCIDE, 1932-1933.”

 

Дослідний Інститут УКРАЇНІКА

Ліґа Українців Канади