ЗАКЛИКАЄМО ДО КОНСОЛІДАЦІЇ ЗУСИЛЬ ДЛЯ ВІДСІЧІ РОСІЇ

2 квітня 2021р.

 

Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців) із занепокоєнням констатує виразне намагання Кремля загострити ескалацію збройної агресії проти України як шляхом неприхованого нарощення російських збройних сил на кордонах з Україною, так і очевидною активізацією промосковської «п’ятої колони» всередині нашої держави.

 

Москва цілеспрямовано загострює становище на тимчасово окупованих територіях, влаштовуючи провокації, наслідками яких є смерті наших захисників.

 

Метою активізації агресора є посилення тиску на Україну, розпалювання внутрішніх конфліктів і непорозумінь та змушення української влади та наших союзників до поступок агресору.

 

В цих умовах закликаємо українців в Україні та в світі до максимальної мобілізації й консолідації зусиль для надання належної відсічі агресорам на політичному, інформаційному, дипломатичному і військовому рівнях.

 

Вимагаємо від відповідних державних органів України зосередити увагу на посиленні обороноздатності держави на рубежах з агресором та знешкодження агентури Кремля.

 

Необхідно закликати міжнародну спільноту до посилення санкцій проти московського агресора, виступити однозначно проти порушення територіальної цілісності України та втручання Москви у внутрішні справи нашої держави.

 

Провід ОУН (б)